Pirates

Pirates.

Editorial:
MOLINO
Año de edición:
ISBN:
978-84-7871-621-0
Páginas:
32
Colección:
LADO OSCURO
12,00 €
IVA incluido
Pedido a proveedor

Aquesta és una aventura marina espectacular on moltíssims pirates de tota mena competeixen entre ells amb la finalitat de trobar el tresor amagat a l'illa.
Cinc capitans pirates són els principals protagonistes d'una cursa frenètica i trepidant, que s'inicia a la Badia del Trabuc, farcida de jocs amb els que el lector passarà moltes hores divertides.

Un llibre on es troben pirates de diferents procedències , amb noms tan peculiars com per exemple: Paulí Pota de Pi, Sònia Bòrnia, o Arnau Sarau, per participar en una cursa espectacular a la recerca del tresor.
Les pàgines, farcides de pirates, són la base per potenciar la capacitat d'atenció del lector/a, ja que s'han d'identificar les accions i els personatges proposats.
Els lectors/es podran observar amb deteniment les imatges en un laberint de diversió i colors. Per aprendre a interpretar mapes i coordenades
Inclou informació de pirates reals i les seves "dolenteries".

Anna Nilsen va ser educada a Suïssa i Anglaterra, després es va traslladar a Edimburg per estudiar a l'Escola d'Art.
Té una gran capacitat inventiva i li encanta la lògica i els trencaclosques, és per això que s'ha convertit en una especialista en llibres interactius per nens, llibres farcits de jocs, puzles, laberints i enigmes. Molts d'ells s'han publicat a diversos països.